Columbia cizme de iarnă MORITZA SHIELD OH culoarea bej 2053391

Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 599,90 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Cizme pentru zapada din colecția Columbia confecționat din combinatia materialului textil cu pielea intoarsa. Un model cu interior textil care este confortabil pentru picior și facilitează păstrarea pantofilor curați.
- Tehnologia Omni-Heat regleaza temperatura corpului in timpul exercitiilor, permite umezelii sa dispara si permite circulatia aerului.
- Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat.
- Model impermeabil.
- Cutie rotunda, intarita.
- Spatele calcaiului peternic rigidizat.
- Interior confortabil.
- Brant detasabil.
- Model legat cu sireturi.
- La model este atașată o pereche suplimentară de șireturi.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 37.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
Gamba: Material textil, Piele intoarsa
Interiorul: Material textil
Talpa: Material sintetic

Nici unul

MAI MULT