Columbia pantofi FACET 75 MID OD bărbați culoarea negru 2027051

Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 759,90 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Ghete din colecția Columbia. Model cu talpa canelata, antiderapanta.
- Partea superioară este echipată cu o membrană OutDry™ respirabilă și impermeabilă. Este conectat cu materialul exterior, făcându-l o barieră excelentă și extrem de etanșă împotriva ploii sau zăpezii.
- Rezistența la apă înseamnă rezistență crescută la apă. Produsul își păstrează proprietățile în contact cu apa, ceea ce permite un confort sporit de utilizare datorită pragului de rezistență la apă mai scăzut, dar nu garantează impermeabilitatea completă.
- Partea superioară ușoară, din plasă, menține nivelul potrivit de respirabilitate și respirabilitate.
- Elementele sudate situate pe partea superioară rigidizează și stabilizează suplimentar piciorul.
- Panourile de întărire TPU situate pe partea superioară oferă suport și stabilizare suplimentară.
- Sistemul de șireturi cu curele plate Navic Fit ™ permite încălțămintei să se potrivească perfect pe osul metatarsian, ceea ce menține piciorul pe loc și îl stabilizează în timpul mișcării.
- Bucla de la spate ușurează alunecarea pantofului peste picior și ajută la scoaterea acestuia.
- Căptușeala moale din material textil previne iritația și asigură un confort ridicat la purtare.
- Un branț ușor, special profilat, cu sistemul Ortholite® Eco este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează la picior, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Materialul spumos din care este fabricat este parțial reciclat și oferă o respirabilitate optimă și, de asemenea, are proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute.
- Talpa intermediară este realizată din spuma inovatoare Techlite ™ PLUSH, care oferă o amortizare eficientă și, în același timp, este mult mai durabilă decât spuma clasică EVA.
- Talpa exterioară cu sistemul avansat de tracțiune Adapt Trax ™ oferă o aderență foarte bună atunci când vă deplasați pe suprafețe umede sau alunecoase.
- Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: 42.
Gamba: Material sintetic, Material textil
Interiorul: Material textil
Talpa: Material sintetic

Nici unul

MAI MULT