Black Friday Romania 2022

Black Friday - ziua asociată cu cumpărăturile nebunești

Prima zi de vineri după Ziua Recunoștinței marchează începutul cumpărăturilor înainte de Crăciun în Statele Unite de la mijlocul secolului trecut.

În ultimii ani, Black Friday și-a făcut loc și la noi în țară, cu reduceri atât în magazinele fizice, cât și în cele online, unde uneori încep mai devreme.

Ce merită să cumperi în timpul zilei de vineri negru?

  • Paltoane - o îmbrăcăminte exterioară indispensabilă pentru iarnă, care poate fi un accent indispensabil în ținuta ta. Diferite modele, țesături și tăieturi, indiferent de ceea ce alegeți, reducerile de Black Friday vă vor avantaja.
  • Adidașii - din ce în ce mai populari, în diferite culori și forme, pantofi confortabili pentru viața de zi cu zi, pe care doamnele îi pot asorta atât cu pantaloni, cât și cu fuste sau rochii.
  • Geantă premium - Fiecare doamnă are cel puțin o geantă sau un rucsac, și de ce nu mai multe. Acum puteți alege din multe modele, culori și mărci precum Tommy Hilfiger, Guess, Furla, Moschino, Marc Jacobs, Pinko și multe altele la prețuri bune și vă puteți completa colecția cu un accesoriu uimitor.
  • Botine si cizme - fie că optezi pentru cizme înalte, cum ar fi cizmele Chelsea sau ghetele Chelsea, sau poate cizmele cu toc, suntem siguri că nu vei da greș, indiferent ce alegi. Ținuta ta de iarnă va fi completată perfect.
  • Rochie de cocktail - Vine Crăciunul, și nu numai... Ce femeie nu și-ar dori să aibă în garderobă o rochie frumoasă.
  • Cadouri de Crăciun - știi ce și-ar dori sau de ce s-ar bucura cei dragi de Crăciun și de ce să nu profiți de reduceri pentru a face cumpărături de Crăciun? Nu așteptați până în ultimul moment...
  • Modele sportive - sportive, din ce în ce mai populare și din ce în ce mai accesibile. Fie că sunteți începător sau un pasionat de sport de mult timp, echipamentul sportiv este o necesitate. Jachetă de schi, echipă sportivă sau adidași - verificați ofertele de Black Friday și profitați de reduceri pentru a vă completa colecția de sport.

Cadou la un preț de chilipir

Fie că sunteți în căutarea unei haine noi, a unei genți diferite sau a unei perechi de pantofi, Black Friday este un moment excelent pentru a face rost de un chilipir. Nu uitați de cadourile de Crăciun. Și cel mai bun lucru este că puteți face cumpărături din confortul propriei case, fără a fi nevoit să vă înghesuiți cu o mulțime de oameni în magazinele aglomerate.

Grăbește-te, cumpărăturile sunt în plină desfășurare și fiecare secundă contează!